MENU
PRZYSTAWKI
Sałatka z tuńczyka ( tuńczyk w oliwce, ser żółty, cebulka, jajko, kukurydza, majonez )
Ćwiartka z kurczaka pieczona w ziołach
Tortilla z wędzonym łososiem , kaparami, sałatą lodową , sosem tysiąca wysp
Śledź w oleju z cebulką
Śledź w śmietanie ( śledź, śmietana, cebula, jabłko )
Śledź z selerem naciowym ( śledź, śmietana, seler naciowy, jabłko )
Sałatka warzywna „klasyk” ( gotowane warzywa: marchew, seler, pietruszka, ziemniaki w łupinkach, świeży por, ogórek kwaszony, groszek konserwowy, jajka ugotowane na twardo, jabłka, majonez, musztarda )
Mięsa pieczone ( schab, karkówka, filet z indyka )
Ser mozzarella ze świeżą bazylią i pomidorkami cherry
DODATKI
Sos tatarski
Ogórki kwaszone
Ogórki konserwowe
Mini cebulka marynowana
Czosnek marynowany
Pieczarki marynowane
Mus chrzanowy
Świeże ogórki
Pomidorki cherry
Masło
Pieczywo
ZUPY
Rosół z mięs mieszanych, dużą ilością warzyw z makaronem
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
Krem z buraków pieczonych z łezką śmietany i pieczonymi płatkami migdałów
Krem z pomidorów i bazylii z grzankami ziołowymi
Barszcz czerwony z krokietem
DRUGIE DANIA MIĘSNE
Kotlet schabowy
Filet z indyka panierowany
Schab w sosie grzybowym
Kotlet de volaille
Filet z kurczaka pieczony z sosem śmietanowo – serowym
Karkówka pieczona w sosie własnym
Udziec z indyka pieczony w sosie własnym podany z pieczonym jabłkiem i żurawiną
RYBY
Morszczuk panierowany
Łosoś soute marynowany w trawie cytrynowej
VEGE
Makaron pene z suszonymi pomidorami, szpinakiem, czosnkiem i oliwą z oliwek ( opcjonalnie z serem )
Potrawka warzywna ( cukinia, marchewka, papryka czerwona, papryka żółta,)
Ser camembert panierowany polany z żurawiną
DODATKI DO DRUGICH DAŃ
Ziemniaki z wody z koperkiem
Kluski śląskie
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Ziemniaki puree z koperkiem
Mizeria ze śmietaną
Surówka z marchewki i jabłka
Surówka z białej kapusty
Surówka z kapusty pekińskiej
Surówka z buraków pieczonych
Surówka z czerwonej kapusty
Surówka z kapusty kwaszonej
Mix warzyw z wody
Fasolka szparagowa żółta
Fasolka szparagowa zielona
Mini marchewki gotowane na parze
Brokuły gotowane na parze
Kapusta kwaszona zasmażana
Jabłko pieczone z żurawiną
SŁODKI BUFET
Mix ciast ( szarlotka, sernik pieczony, czekoladowe z wiśnia , toffi, sernik na zimno,tiramisu,rafaello,marchewkowe )
Owoce (mandarynki, winogrona, jabłka, kiwi, melon, ananas)
CENY :
ZESTAW 1 : 230,- / osoby
2 rodzaje przystawek
2 rodzaje dodatków do wyboru
1 drugie danie ( z wyłączeniem łososia )
2 dodatki + ziemniaki lub frytki
Mix ciast i owoców ,
woda w dzbankach, kawa, herbata
ZESTAW 2 : 250,- / osoby
3 rodzaje przystawek
3 rodzaje dodatków do wyboru
1 zupa
1 drugie danie ( z wyłączeniem łososia )
2 dodatki + ziemniaki lub frytki
Mix ciast i owoców
woda w dzbankach, kawa, herbata
ZESTAW 3 : 270,- / osoby
4 rodzaje przystawek
4 rodzaje dodatków do wyboru
1 zupa
1 drugie danie ( z wyłączeniem łososia )
2 dodatki + ziemniaki lub frytki
Mix ciast i owoców ,
woda w dzbankach, kawa, herbata
ZESTAW Z ŁOSOSIEM dodatkowo płatny 15,- zł / porcja
Dodatkowa przystawka: 19,- / porcja
Dodatkowe dodatki do drugich dań : 12,- zł / porcja
NAPOJE dodatkowe :
Napój jabłkowy – 20,- / dzbanek
Napój pomarańczowy – 20,- / dzbanek
Coca cola 0,2 10,- /but
Woda gazowana i b/g 10,-/but
Mix ciast – Półmisek 75,-
( szarlotka, sernik pieczony, czekoladowe z wiśnią, toffi,sernik na zimno, tiramisu, rafaello,
marchewkowe.
Cena nie zawiera napiwków dla obsługi
Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu omówienia szczegółów.
Telefon: +48 22 836 99 56
Telefon: +48 516 160 590
e-mail: colibra@colibra.com.pl