Imprezy okolicznościowe

MENU
PRZYSTAWKI

Sałatka z tuńczyka ( tuńczyk w oliwce, ser żółty, cebulka, jajko, kukurydza, majonez )

Ćwiartka z kurczaka pieczona w ziołach

Tortilla z wędzonym łososiem , kaparami, sałatą lodową , sosem tysiąca wysp

Śledź w oleju z cebulką

Śledź w śmietanie ( śledź, śmietana, cebula, jabłko )

Śledź z selerem naciowym ( śledź, śmietana, seler naciowy, jabłko )

Sałatka warzywna „klasyk” ( gotowane warzywa: marchew, seler, pietruszka, ziemniaki w łupinkach, świeży por, ogórek kwaszony, groszek konserwowy, jajka ugotowane na twardo, jabłka, majonez, musztarda )

Mięsa pieczone ( schab, karkówka, filet z indyka )

Ser mozzarella ze świeżą bazylią i pomidorkami cherry

DODATKI

Sos tatarski
Ogórki kwaszone
Ogórki konserwowe
Mini cebulka marynowana
Czosnek marynowany
Pieczarki marynowane
Mus chrzanowy
Świeże ogórki
Pomidorki cherry
Masło
Pieczywo
ZUPY

Rosół z mięs mieszanych, dużą ilością warzyw z makaronem

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem

Krem z buraków pieczonych z łezką śmietany i pieczonymi płatkami migdałów

Krem z pomidorów i bazylii z grzankami ziołowymi

Barszcz czerwony z krokietem

DRUGIE DANIA MIĘSNE

Kotlet schabowy

Filet z indyka panierowany

Schab w sosie grzybowym

Kotlet de volaille

Filet z kurczaka pieczony z sosem śmietanowo – serowym

Karkówka pieczona w sosie własnym

Udziec z indyka pieczony w sosie własnym podany z pieczonym jabłkiem i żurawiną

RYBY

Morszczuk panierowany

Łosoś soute marynowany w trawie cytrynowej

VEGE

Makaron pene z suszonymi pomidorami, szpinakiem, czosnkiem i oliwą z oliwek ( opcjonalnie z serem )
Potrawka warzywna ( cukinia, marchewka, papryka czerwona, papryka żółta,)

Ser camembert panierowany polany z żurawiną

DODATKI DO DRUGICH DAŃ

Ziemniaki z wody z koperkiem

Kluski śląskie

Ziemniaki zapiekane w ziołach

Ziemniaki puree z koperkiem

Mizeria ze śmietaną

Surówka z marchewki i jabłka

Surówka z białej kapusty

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z buraków pieczonych

Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z kapusty kwaszonej

Mix warzyw z wody

Fasolka szparagowa żółta

Fasolka szparagowa zielona

Mini marchewki gotowane na parze

Brokuły gotowane na parze

Kapusta kwaszona zasmażana

Jabłko pieczone z żurawiną

SŁODKI BUFET

Mix ciast ( szarlotka, sernik pieczony, czekoladowe z wiśnia , toffi, sernik na zimno,tiramisu,rafaello,marchewkowe )

Owoce (mandarynki, winogrona, jabłka, kiwi, melon, ananas)

CENY :

ZESTAW 1  : 230,-  / osoby    

2 rodzaje przystawek

2 rodzaje dodatków do wyboru

1 drugie danie ( z wyłączeniem łososia )

  2 dodatki + ziemniaki lub frytki

   Mix ciast i owoców ,

woda w dzbankach, kawa, herbata

ZESTAW 2  : 250,-  / osoby

3 rodzaje przystawek

3 rodzaje dodatków do wyboru

  1 zupa

      1 drugie danie ( z wyłączeniem łososia )

    2 dodatki + ziemniaki lub frytki

     Mix ciast i owoców

   woda w dzbankach, kawa, herbata

ZESTAW 3  : 270,-  / osoby

    4 rodzaje przystawek

  4 rodzaje dodatków do wyboru

    1 zupa

   1 drugie danie ( z wyłączeniem łososia )

     2 dodatki + ziemniaki lub frytki

     Mix ciast i owoców , 

  woda w dzbankach, kawa, herbata

ZESTAW Z ŁOSOSIEM dodatkowo płatny 15,- zł / porcja

Dodatkowa przystawka: 19,- / porcja

Dodatkowe dodatki do drugich dań : 12,- zł / porcja

NAPOJE dodatkowe :

  Napój jabłkowy  –                20,- / dzbanek

  Napój  pomarańczowy –    20,- / dzbanek

Coca cola 0,2                    10,- /but

Woda gazowana i b/g      10,-/but

   Mix ciast – Półmisek 75,-

( szarlotka, sernik pieczony, czekoladowe z wiśnią, toffi,sernik na zimno, tiramisu, rafaello,

marchewkowe.

Cena nie zawiera  napiwków dla obsługi

Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu omówienia szczegółów.

Telefon: +48 22 836 99 56

Telefon: +48 516 160 590

e-mail: colibra@colibra.com.pl