Imprezy okolicznościowe

MENU
PRZYSTAWKI

Sałatka z tuńczyka ( tuńczyk w oliwce, ser żółty, cebulka, jajko, kukurydza, majonez )

Rolada z pieczonego kurczaka z morelami suszonymi

Tortilla z wędzonym łososiem , kaparami, sałatą lodową , sosem tysiąca wysp

Śledź w oleju z cebulką

Śledź w śmietanie ( śledź, śmietana, cebula, jabłko )

Śledź z selerem naciowym ( śledź, śmietana, seler naciowy, jabłko )

Sałatka warzywna „klasyk” ( gotowane warzywa: marchew, seler, pietruszka, ziemniaki w łupinkach, świeży por, ogórek kwaszony, groszek konserwowy, jajka ugotowane na twardo, jabłka, majonez, musztarda )

Mięsa pieczone ( schab, karkówka, filet z indyka )

Ser mozzarella ze świeżą bazylią i pomidorkami cherry

DODATKI

Sos tatarski
Ogórki kwaszone
Ogórki konserwowe
Papryka marynowana
Mini cebulka marynowana
Czosnek marynowany
Pieczarki marynowane
Mus chrzanowy
Świeże ogórki
Pomidorki cherry
Masło
Pieczywo
ZUPY

Rosół z mięs mieszanych, dużą ilością warzyw z makaronem

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem

Krem z buraków pieczonych z łezką śmietany i pieczonymi płatkami migdałów

Krem z pomidorów i bazylii z grzankami ziołowymi

Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem

DRUGIE DANIA MIĘSNE

Kotlet schabowy

Filet z indyka panierowany

Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem z suszonych pomidorów

Filet z indyka pieczony w sosie własnym

Filet z kurczaka pieczony z sosem śmietanowo – serowym

Karkówka pieczona w sosie własnym

Udziec z indyka pieczony w sosie własnym

RYBY

Morszczuk panierowany

Łosoś soute marynowany w trawie cytrynowej

VEGAN

Makaron pene z suszonymi pomidorami, szpinakiem, czosnkiem i oliwą z oliwek ( opcjonalnie z serem )
Potrawka warzywna ( cukinia, marchewka, papryka czerwona, papryka żółta,)

DODATKI DO DRUGICH DAŃ

Ziemniaki z wody z koperkiem

Ziemniaki zapiekane w ziołach

Ziemniaki puree z koperkiem

Mizeria ze śmietaną

Sałatka z pomidorów z cebulką dymką

Surówka z marchewki i jabłka

Surówka z białej kapusty

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z buraków pieczonych

Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z kapusty kwaszonej

Mix warzyw z wody

Fasolka szparagowa żółta

Fasolka szparagowa zielona

Mini marchewki gotowane na parze

Brokuły gotowane na parze

Kapusta zasmażana

Jabłko pieczone z żurawiną

SŁODKI BUFET

Mix ciast ( szarlotka, sernik, czekoladowe, toffi, sernik na zimno )

Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu omówienia szczegółów.

Telefon: +48 22 836 99 56

Telefon: +48 516 160 590

e-mail: colibra@colibra.com.pl